Yıllardır Düzce halkıyla iç içe yaşayan ve herkesin neşe kaynağı olan ‘Cici’ lakaplı Saadettin Bam, dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Bam ailesinin durumu ise yürek buracak cinsten.

 

Edinilen bilgilere göre, Kaynaşlı’dan Gümüşova istikametine gitmekte olan Burhanettin Özkan idaresindeki 34 FP 1658 plakalı otomobil, D-100 karayolu Hamidiye mahallesi mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Cici’ lakaplı Saadettin Bam’a çarptı.

 

Çarpışma sırasında başından aldığı darbe ile ağır yaralanan ‘Cici’, 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde ki müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

‘Cici’nin bilincinin kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

 

Yürek burkan hikaye

 

Ballar Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve Karaca mahallesinde oturan ‘cici’nin 4 kardeşi daha vardı. Kardeşlerden biri inşaatlardan demir toplayarak para kazanıyordu ve 1999 depreminin ardından enkazdan demir çıkartmaya çalıştığı sırada yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybetti. En büyük abisinin ise kanser hastası olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Diğer iki kız kardeşlerinden birinin ise evli olduğu, diğerinin de ölen abisinin karısı ile birlikte Karaca Mahallesinde bulunan eski bir evde yaşadığı ve ekonomik durumlarının oldukça kötü olduğu öğrenildi.

 

‘Cici’ lakaplı Saadettin Bam’ın geçirdiği kaza ve aile dramı, başta komşuları olmak üzere tanıyan herkesi üzüntüye soktu.

HABER:Ş.ÇAKIR