Düzce'de 20 yaşındaki bir genç kızdan 2 gündür haber alınamıyor.

4 ay önce Düzce'ye dayısını ziyarete geldi
Yaklaşık 4 ay önce İstanbul'dan Düzce'ye dayısını ziyarete gelen ve 2 gündür kayıp olan Rahime Soner'in hayatından endişe eden yakınları, haber merkezimize gelerek, vatandaşlara "Yardım edin" çağrısı yaptı.

Sancaklar Mahallesi'nde oturan genç kızın dayısı Salih Soner, yeğeninin İstanbul'da oturduğunu ve 4 aya yakın süredir evlerinde misafir olduğunu söyledi.

Camdan çıkıp gitti
10 Ocak Çarşamba gününü 11 Ocak Perşembe gününe bağlayan gece saat 01:00'da odasının camından dışarı çıkan Rahime Soner'den bir daha haber alamadıklarını belirten dayı Salih Soner, "Hiçbir sıkıntısı yoktu. Erkek arkadaşının olmadığını biliyoruz. Zaten cep telefonu da kullanmıyordu. Geçtiğimiz çarşamba gecesi camdan çıkıp gitmiş. Yarım saat sonra yakındaki AVM'nin oralarda olduğunu güvenlik kameralarından gördük. Çoban mevkiine kadar gittiğini yine civardaki kamera görüntülerini izeleyerek belirledik ancak ondan sonrası yok. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştı. Hem biz hem ailesi perişan oldu." dedi. 

"Her yeri aradık, taradık, bulamadık"
Yeğenini bulmak için gidilmedik yer bırakmadıklarını belirten dayı Salih Soner, "Kayıp olduğunu anlayınca hemen polise başvurduk. Evin etrafını, görüldüğü son yerleri hep aradık. İstanbul'a gitmiş olabilir düşüncesiyle oraya da gittik, aradık, taradık, bulamadık. Terminallere sorduk. Hiçbir kayıt yok. Başına kötü bir şey gelmiş olmasından endişe ediyoruz." diye konuştu.

"Düzce'de tek gittiği yer kütüphaneydi"
2 gündür hiçbir haber alamadıklarını genç kızı gören ya da bilenlerin güvenlik güçlerine haber vermesini isteyen Soner, "Yeğenim 4 kardeşin en büyüğü. Çok aklı başında bir kız. Düzce'de tek gittiği yer kütüphaneydi. Gündüz gider okuduğu kitabı verir, yenisini alırdı. Nasıl böyle bir şey yaptı anlamış değiliz. Psikolojik sorunu yoktu sadece sinirini kontrol edemediği için doktor bir ilaç vermişti, onu kullanıyordu. Anne-babası Düzce'deler. Gelecek iyi haberi bekliyorlar. Vatandaşlarımızdan eğer gören varsa bize yardımcı olmalarını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Haber: C. ÜSTÜNER