Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine karşı savaş açtı. Özellikle yaz sezonunda il dışından gelerek, ilçede uyuşturucu satışı gerçekleştiren şahıslara göz açtırmayan Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipler, dün düzenledikleri operasyonda iki kişiyi kıs kıvrak yakaladı.

Alınan bilgiye göre, İl dışından Akçakoca’ya uyuşturucu getirmeye çalışan ve silahlı oldukları tahmin edilen iki kişi, Jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. İki uyuşturucu satıcısı Melenağzı köyüne geldikleri sırada harekete geçen Jandarma ekipleri, iki kişiyi yakalamak için fil gibi bir operasyon düzenledi.  Şahısların silahlı olması nedeniyle dikkatli ve titiz bir çalışma yürüten jandarma ekipleri kaza süsü verilmiş bir arabayı yolun ortasına bıraktılar.

Uyuşturucu tacirleri yolda kaza olduğunu sanarak araçlarından inip kazaya bakmak istedikleri sırada, operasyonla Jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlıların üzerlerinde yapılan aramalarda, silah ve satışa hazır bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yakalanan 2 zehir taciri, Akçakoca İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Çilimli Cezaevine gönderildi.

HABER: Savaş ARI