İddiaya göre, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın oğlu Gökberk Yılmaz arkadaşları ile birlikte Hastane Caddesi üzerinde babasına ait Ümit Eczanesi’nin karşısında bulunan bir çorbacıya gitti. Çorbacı’da bulunan bir grupla aralarında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine iki grupta dışarıya çıkarak birbirlerine yumruklarla vurmaya başladı. Kavgada Gökberk Yılmaz darp edilirken, kavgayı MOBESE kameralarından gören Şehit Osman Çatana Polis Merkezinde görevli polis memurları olaya müdahale etti.

Polis memurları nezaretine Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürülen Gökberk Yılmaz, babasını arayarak kendisini polis ekiplerinin darp ettiğini söyledi. Bunun üzerine Yılmaz emniyet yetkililerini arayarak durumu bildirdi.

Aralarında Emniyet Müdür Yardımcılarının da olduğu birçok yetkili Gökberk Yılmaz’ın bu söylemleri üzerine polis ekiplerinden bilgi aldı. Polis ekiplerinin olayı aydınlatmak için işyeri ve çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından gerçek ise ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 grup arasında çorbacıda çıkan kavganın dışarıda devam ettiği ve kavganın polis ekiplerinin araya girmesiyle son bulduğu, kavgaya ise polisin müdahil olmadığı görüldü.

Gökberk Yılmaz’ın yapılan kontrollerde 200 promil alkollü çıktığı öne sürüldü

Polis ekipleri tarafından emniyete götürülen iki grubun da birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

HABER: Savaş ARI