3 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Burhaniye mahallesinde 3 gün önce bir binanın 4 katındaki evinin balkonundan aşağıya düşmesi sonucu ağır yaralanan 32 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen bu sabaha karşı hayatını kaybetti.
Olay geçtiğimiz Çarşamba günü sabaha karşı Burhaniye Mahallesi General Kazım Sokak Feşan Apartmanında meydana gelmişti. Bir binanın dördüncü katındaki evinin balkonundan aşağıya düşen 32 yaşındaki Salih Alkan gürültüyü duyanlar tarafından kanlar içinde bulunmuştu.
Olayın Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesinin ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edilirken, Salih Alkan, Düzce 112 Acil servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Burada yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Alkan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen üç günlük yaşam mücadelesini, bu sabaha karşı kaybetti. Sabah saatlerinde ailesi tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan Salih Alkan’ın cansız bedeni bugün toprağa verilecek.