Düzce İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu kullanımı ve satışına yönelik denetimlerine il genelinde aralıksız devam ediyor.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde son 10 gündür yapılan yol emniyet ve kontrol ile önleyici kolluk devriyelerinde, 16 araç içerisinde bulunan 2’si kadın olmak üzere toplam 30 kişi üzerinde 62 gram Metamfetamin,  49 gram kubar esrar, 7 gram kenevir tohumu, 22 gram bonzai, 7 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 32 adet 7,65 çapında mermi ele geçirildi.  

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için, yakalandıkları bölgelerin Jandarma Komutanlıklarına götürüldü. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından serbest kalırken, haklarında ise  ‘Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ ve ‘6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarından’ adli işlem başlatıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, Düzce il genelinde uyuşturucuya yönelik mücadele çalışmalarının halkında desteği ile artarak devam edeceği bildirildi.