Olay dün öğle saatlerinde Küçükahmetler Köyü’nde bulunan bir GSM operatörüne ait baz istasyonunda meydana geldi. Baz istasyonuna giren K.T, A.Ç ve yaşları 18 yaşından küçük, S.S.Ç, E.Y ve İ.Y hırsızlık yaparak olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hırsızlık olayını fark eden köylülerin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunması üzerine bölgeye Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Asayiş Timleri yönlendirildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri hırsızlık olayını K.T, A.Ç ve yaşları 18 yaşından küçük, S.S.Ç, E.Y ve İ.Y’nin gerçekleştirdiğini belirledi.

Bunun üzerine Jandarma ekipleri 3’ü çocuk toplam 5’kişiyi gözaltına aldı. İşlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen K.T, A.Ç ve yaşları 18 yaşından küçük, S.S.Ç, E.Y ve İ.Y’nin farklı tarihlerde Şıralık ve Darıcı Mahallelerinde meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayının da faili olduğu tespit edildi.

Jandarma’daki işlemleri devam eden 3’ü çocuk toplam 5 zanlının, ifadelerinin ardından bugün Düzce Adliyesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI