Kalıcı Konutlar Demetevler Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı. Bir kaza haberi de D-100 karayolundan geldi. Seyir halindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik levhasına çarparak adeta parçalandı.


Bahçe duvarını aştı…

Edinilen bilgililere göre Demetevler’den Konutlar istikametine gitmekte olan Dilay E. idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir evin bahçe duvarını aşarak, odunluğa çarparak durabildi. Yaşanan kazada araçta bulunan sürücü Dilay Ergöz(34) ve yanında bulunan Behice Fatma Akbal, Fatma Bozkurt(61), Berin Akbal(1), Emir Çınar Ergöz(3) ve Özgür Çağan Ergöz(7) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralananların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.



Araç paramparça oldu…
Bir kaza haberi de D-100 karayolundan geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Şenol Aydoğan idaresindeki otomobil, D-100 karayolu Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan trafik levhasına çarparak durabildi. Yaşanan kazada otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.