D-100 Karayolu Kervan mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Şehir merkezinde yaşanan bir başka kazada ise bir kişi elektrikli bisikletten düşerek yaralandı.

Yaklaşık 50 metre ileriye fırladı
Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan İhsan Ö. idaresindeki motosiklet, aynı istikamete gitmekte olan Ümit A. idaresindeki otomobille çarpıştı.

Otomobille çarpışan motosiklet, daha sonra orta refüjde bulunan tellere çarptı. Motosiklet sürücüsü İhsan Ö., yaklaşık 50 metre ileriye fırlayarak bariyerle kaldırım arasına sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Kaza sırasında orta refüjden fırlayan teller ise karşı yönden gelen Furkan C. idaresindeki lüks bir araca çarptı.


Kaza nedeniyle aksayan trafik yaklaşık 20 dakika sonra normale döndü. Motosiklet sürücüsünün taktığı kask sayesinde başından yara almadığı görüldü.



Korkudan yere düştü…
Diğer bir kaza haberi ise şehir merkezinden geldi. Camikebir Mahallesi Polisevi Sokağı’nda yaşanan kazada ise bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Serkan Bedirer idaresindeki elektrikli bisiklet, iddiaya göre; önüne çıkan bir başka araca çarpmamak için sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü Serkan Bedirer yaralandı. Olay yerinde gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.