2017 yılı içerisinde satın aldığı bisikletini aynı yıl Temmuz ayında çaldırdı. Yasin Işık Kültür Mahallesi’nde, kendi bisikleti olduğunu iddia ederek peşine takıldığı bisikletliyi gittiği yere kadar usulca takip etti…

Olay, Kültür Mahallesi Namık Kemal Sokakta başladı. Edinilen bilgiye göre, çalıştığı kafenin önünde çaldırdığı bisikletini gördüğünü iddia eden Yasin Işık isimli şahıs, Iraklı bir vatandaşın kullandığı öğrenilen bisikletin kendi bisikleti olduğunu iddia ederek peşine takıldı. Bu sırada durumu polis ekiplerine de bildiren Işık, bisikletliyi de kaybetmemek için bir an olsun takibi bırakmadı. Fevzi Çakmak Mahallesi Eski Bolu Caddesi üzerinde polis ekiplerince durdurulan Iraklı vatandaş bisikletten indirilerek ifadesi alınmak üzere Çatana Polis Karakolu’na götürüldü.



“Müdahale etmedim; takip ettim”
Yaşadıklarını ise Öncü Haber mikrofonuna aktaran Yasin Işık şu ifadelerde bulundu.

“Bisikletimi geçen sene temmuz ayında çaldılar.  Kamera kayıtları falan var, almıştım temmuz ayında bir sene önce polise verdim.  Bende baktım gördüm, kendim buldum. Polisi aradım takip ettim buraya kadar lunaparkın orada gördüm polisle beraber buraya kadar geldik. Yolda hiç müdahale etmedim sadece takip ettim buraya kadar. Bu ıraklı ama çalan bu değildi.”
Bisikletini çaldırdığını iddia eden şahıs ise her iki bisikletle birlikte polis merkezinin yolunu tuttu.

Haber: Ö. YILMAZ