Yaşadığı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde ortadan kaybolan ve Düzceli olduğu öğrenilen 65 yaşındaki Bayram Öztürk'ten acı haber geldi.

1 aydır haber alınamıyordu

5 Şubat’tan beri kendisinden haber alınamayan Öztürk hakkında ailesinin kayıp başvurusu üzerine başlatılan arama çalışmalarında cüzdanı, cep telefonu ve bazı eşyaları Çark Deresi’nin kenarında bulununca çalışmalar Çark Deresi mevkiinde yoğunlaştırıldı. Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler günlerdir derede arama çalışması yürüttü fakat herhangi bir sonuç alınamamıştı.

Cansız bedeni derede bulundu

Dün öğle saatlerinde ise Çark Deresi’nin Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi mevkiinde akarsu yüzeyinde, kablolara takılmış bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından dereden çıkartılan cesedin Bayram Öztürk'e ait olduğu belirlendi. Ailesi ve sevenleri yaşlı adamdan gelen haberle kahroldu.

Bugün Gümüşova’da defnedilecek

Gümüşova ilçesi Elmacık Köyü’nden olduğu öğrenilen Bayram Öztürk’ün cenazesinin bugün cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı köy mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

AA / İHA / Öncü Haber Merkezi