Kaza gece saat 00:30 sıralarında Akçakoca Karasu Yolu arasında bulunan Paşalar Köyü Paşalar Plajı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Akçakocadan Karasu istikametine gitmekte olan araç ile Karasudan Akçakocaya gitmekte olan araç kafa kafaya çarpıştı. 



Kazanın yaşanmasının ardından olay yerine itfaiye kaza kırım, 112 acil sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.Kazanın gerçekleştiği güzergâhta yol trafiğe yaklaşık bir saat kapalı kaldı. Kazada iki otomobilden toplam 13 kişi yaralandı. 



Yaralılardan 4 tanesinin çocuk olduğu öğrenilirken 1 tanesi çocuk 3 kişininde durumunun ağır olduğu ve ağır yaralılardan birinin Sakarya araştırma ve inceleme hastahanesine kaldırıldığı alınan bilgiler içerisinde. Kaza yapan araç sürücülerinden bir tanesi olan Abdullah F.’nin kaza sonrası olay yerinden uzaklaştığı iddia edildi.



Kazada sürücüsünün isminin öğrenilemediği araçta bulunanların ise Güney Doğu'dan fındık toplamak için Akçakocaya geldiği öğrenilen mevsimlik fındık işcisi oldukları söylendi. Yaralılar Düzce genelinde bulunan çeşitli hastahanelere kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABER: T.AKARSU