Akçakoca’da traktör hırsızlığı olayına karışan 4 şüpheliden 3’ü kısa sürede yakalandı. Şahıslardan 2’si tutuklanırken, 1’i işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Osmaniye Mahallesi’nden gelen hırsızlık ihbarının ardından harekete geçen Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini mercek altına aldı. Yapılan incelemede, hırsızlık olayını 4 kişinin gerçekleştirdiği ve bu şahısların N.İ., H.T., M.N. ve N.K. olduğu tespit edildi.

Sakarya’da ikamet ettiği belirlenen şüpheliler M.N. ve H.T. teknik ve fiziki takip sonucu yakalanarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyon sonucu olayın diğer şüphelisi N.K. da Sakarya ili Arifiye ilçesi Kemaliye Köyü’nde yakalandı. Söz konusu çalıntı traktör ise ormanlık alanda ekipler tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

N.K. isimli şahısın ayrıca 3 farklı dosyadan hakkında yakalama kararı olduğu tespit edilirken gözaltına alınan şahıs, Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Olayın 4. şüphelisi N.İ.’nin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.