Olay, Atatürk Bulvarı üzerinde 21:25 sularında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu öğrenilen Ö.Ü. isimli bir kişi bulvar üzerinde bulunan bir çorbacı ve etrafında bulunan dükkanların camlarını indirdi.  

Şahıs ilk olarak kapısını ayağı ile tekmeleyerek kırdığı dükkanlardan birine girdi. İçeride bulunan bir kişi tarafından dışarı çıkarılmasının ardından ayakta durmakta güçlük çeken şahıs dükkanın yanındaki park halinde duran motosiklete vurdu. Daha sonra şahıs eline geçirdiği tabureleri etrafında bulunan dükkanlara ve yola fırlattı.  

O anlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, ortalığı birbirine katan Ö.Ü. isimli şahıs haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.  

“Kanun neyse gereğini yapsın”
Camlarını kırdığı çorbacı dükkanının sahibi, Ö.Ü. isimli şahsın bu gibi durumları kendilerine daha önce de yaşattığını dile getirerek şöyle konuştu:  

"Ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Bu akşam da gördüğünüz gibi yine camları kırdı. Kanun neyse gereğini yapsın. Şu an yaralı yok ama her an her şey olabilirdi. Allah emniyetimizden razı olsun. Bıçakla geldi her yere saldırdı. Yanımdaki terzinin camlarını kırdı, benim dükkanımın camlarını kırdı."

Haber: Ö.YILMAZ