Olay, Bolu’nun Sarıcalar Mahallesi’nde bulunan bir tarlada dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki E.Y. bir vatandaş tarafından tarlada karnından bıçaklanmış ve kanlar içerisinde buldu. Vatandaş genç kızın durumunu hemen 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıya ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırdı. Genç kız burada hemen ameliyata alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri genç kızı bıçaklayan kişinin erkek arkadaşı E.Ş. olarak belirledi. E.Ş. yaşanan olayın ardından Sağlık Mahallesinde boş bir arazide yakalanarak gözaltına alındı.

“Ayrılmak istedi, hakaret etti, dayanamadım, bıçakladım”
Gözaltına alınan E.Ş.’nin ifadesinde, “Aramızda bir süredir kıskançlık yüzünden tartışmalar oluyordu. E.Y.’yi çok fazla kıskanıyordum. Bu nedenle ayrılma aşamasına gelmiştik. Ben de konuşmak için onu yanıma çağırdım. Yine tartışmaya başladık. Kendisi benden ayrılmak istedi ve bana hakaret etti. Ben de dayanamadım ve karnından bıçakladım. Olayın ardından paniğe kapılarak E.Y.’yi orada bırakıp kaçtım” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber: Ö.YILMAZ