Düzce merkeze bağlı Çamköy Mahallesi'nde baba ve oğlu evlerinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan baba-oğul hastanede tedavi altına alınırken, kaçan saldırgan ya da saldırganlar her yerde aranıyor. Düzce'de akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırıda kan aktı. Olay merkeze bağlı Çamköy Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Çoşkun ve oğlu Tahsin Baguç evlerinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle vurulan baba-oğul kanlar içerisinde yerde kalırken saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. Silâh sesini duyup yardıma koşanların ihbarı ile bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırıya uğrayan Çoşkun ve oğlu Tahsin Baguç'un yakınları sinir krizi geçirirken, polis zanlı ya da zanlıların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.