Aile faciasında 2 tutuklama! Kanlı biten tartışma sonucunda annesi ve kızkardeşinin ölümüne, 1'i ağır 6 kişinin de hastanelik olmasına neden olduğu gerekçesiyle hakim karşısına çıkan şahıs ve oğlu  mahkemece tutuklandı.

Kaynaşlı'ya bağlı Darıyeri Mengencik Köyü’nde bulunan bir tarlada fındık toplayan anne ve kızını öldürdükleri, 6 kişiyi de yaraladıklarıyla iddiasıyla aranan baba-oğul olayın yaşandığı günün akşamı teslim olmuştu. Kaynaşlı İlçe Jandarma Karakolu’na giderek teslim olan baba-oğul, buradaki sorgularının ardından dün adliyeye sevkedilmişti. 

Jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye getirilen Erol Ş. ile oğlu Erdinç Ş., gece geç saatlerde hakim karşısına çıktı. Baba-oğul, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda yaralanan 6 kişinin hastanelerdeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Olay

Kaynaşlı'ya bağlı Darıyeri Mengencik Köyü Hacı Mehmet Mahallesi'nde bulunan bir fındıklıkta meydana gelen tartışma kanlı bitmiş, çıkan olayda Esma Şenek ile kızı Hanife Şeker olay yerinde hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralanmıştı. Tartışmanın fındık toplama meselesi yüzünden çıktığı iddia edilmişti. Olayda kurşunların hedefi olan 6 kişi de yaralanmıştı.  

 Haber; C. ÜSTÜNER