Kaza bu sabah saat 10.00 sıralarında Aydınpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aydınpınar Caddesinden Düzce istikametine ilerleyen Okan B idaresindeki 81 AAD 786 plakalı otomobil, hatalı sollama yaptığı sırada, karşı yönden gelen Sedat Ö. idaresindeki elektrikli bisiklete çarptı. Çarpışmanın  etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü Sedat Ö., çocukları Emir Mustafa Ö. ile Muhammet Umut Ö. yere savrularak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, Düzce’de ki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Acı haber ise, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Özel bir hastaneden geldi.  Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan 5 yaşlarındaki Emir Mustafa Ö., doktorların tüm müdahalelerine rağmen, hayatını kaybederken, dakikalar sonra da baba Sedat Ö. özel bir hastanede yaşamını yitirdi. 

Olay Yerinden Kaçan Otomobil Sürücüsü Yakalandı

Polis ekipleri kazanın ardından olay yerinden kaçan araç sürücüsü Ramazan Okan B. ve yanında bulunan kimliği belirsiz kişinin peşine düştü. Ayrıca aracın çalıntı olduğu iddia edilirken, olay yerinden kaçan Ramazan Okan B. polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Diğer Yaralı Çocuğun Tedavisi Sürüyor...

Kazanın ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 7 yaşlarındaki Muhammet Umut Ö. ise ameliyata alındı. Ameliyatın ardından Yoğun Bakım Ünitesine alınan  Muhhamet Umut Ö'nün tedavisi sürüyor. 

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber: Savaş ARI