Düzce'de 2. terminal saldırısı vakası! Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen bir grubun ortalığı savaş alanına çevirmesinden tam 1 ay sonra bu kez benzer bir olay Akçakoca Terminali'nde yaşandı. Eli baltalı bir şahıs, 2 işyerine saldırdı.



Elindeki baltayla kapı ve camları kırdı
Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, baltalı bir şahıs Akçakoca Sapağı’nda bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne girerek dehşet saçtı. G.Ö. isimli şahıs iddiaya göre, elindeki baltayla iki firmanın yazıhanesine zarar verdi. Baltalı şahsın, yazıhanelerin kapı ve camlarını kırdığı öne sürüldü. Elindeki baltayla kapı ve camları kırarak vatandaşları tedirgin eden G.Ö olay yerinden uzaklaşırken, terminale gelen emniyet güçleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

 

"Üç gün önce kendi rızasıyla işten ayrıldı"
Baltalı şahsın, yazıhanelerin kapı ve camlarına zarar verdiği anların, güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, G.Ö.’nün daha önce terminaldeki bir firmanın yazıhanesinde çalıştığı öne sürüldü. Saldırıya uğrayan firmanın işletmecisi H.Ü. ise G.Ö’nün bir yıl boyunca firmalarında çalıştığını ifade ederek, "Üç gün önce kendi rızasıyla işten ayrıldı. Bu sabah (dün) da kendisiyle beraberdik. Bu saldırıyı neden yaptığıyla ilgili hiçbir fikrim yok.” dedi. H.Ü. zanlıyla aralarında herhangi bir husumetin olmadığını yineledi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.