Düzce il genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ve Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla toplamda 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Olayların ilkinde TEM Otoyolu Düzce/Merkez girişinde durdurulan araç içerisinde şüpheli 4 şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde ve içerisinde bulundukları araçta yapılan aramalarda 53 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.  Şüpheliler hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan adli işlem başlatıldı.

Bir diğer olayda da Merkez’e bağlı Karahacımusa Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli şahıs yapılan operasyon neticesinde yakalandı.  Yakalanan şüphelinin üzerinde, ikametinde ve iş yerinde yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Emniyet ve adliyedeki işlemleri tamamlanan şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER: Mehmet GÜNESEN