Beyciler Mahallesi'nde yol verme tartışması kanlı bitti. Yumruklu kavgaya dönüşen tartışmada yediği dayak sonucu yerden kalkamayan sürücüyü gören vatandaşlar kaza yaptığını düşünerek hemen 112 Acil'den yardım istedi. Olayın kaza değil dayak olduğu ise yaralının sağlık ekipleri ile arasında geçen diyologla anlaşıldı.

Beyciler Mahallesi 1561. Sokak üzerinde saat 14:00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: "D-655 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin servis şoförlüğünü yapan Cemil M., 1561. Sokak'ta seyir halindeyken bir kargo firmasına ait aracın sürücüsü ile yol verme atışması yaşadı. İki sürücü peş peşe park ettikleri araçlarından inerek sözlü tartışmaya başladı. Ancak tartışma kısa sürede büyüyerek yumruklu kavgaya dönüştü. Cemil M. aldığı yumruk darbeleri sonucu yerde kalırken, darp eden sürücü hızla olay yerinden uzaklaştı."

Yaşlı adamın yerde yattığını gören vatadaşların "kaza" ihbarı ile kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri Cemil M.'den durumu hakkında bilgi alırken kaza geçirmediği darp edildiği anlaşıldı. Minibüse giderek bir süre telefonla görüşen yaralı adam, ardından ambulansa alınarak tedavi için hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan polis ekipleri, dayak attığı ileri sürülen sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

Haber: C. ÜSTÜNER