Olay gece saat 03:30 sıralarında Burhaniye Mahallesi Afyon Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 2 kadın ile birlikte araç içerisinde alkol olan C.S ve  İ.E.T arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın büyümesi ile birlikte İ.E.T araç içerisinde bulunan  beyzbol sopası ile arkadaşı C.S’nin kafasına vurdu. Başına aldığı darbe ile yaralanan C.S ise, cebinden çıkarttığı bıçağı İ.E.T’nin karın boşluğuna sapladı.

Araç içerisinde bulunan diğer kadınlar Ş.G ve Ö.A, araç içerisinden inerek durumu Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, olayda yaralanan S.C. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. İ.E.T ise olay yerinde polis ekiplerine kendilerine tanınmadığı kişilerin saldırdığını belirterek, hastaneye kendi imkanları ile gitmek istediğini söyledi.

İ.E.T olay yerine çağırdığı arkadaşları ile birlikte hastaneye giderken, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi önünde karşılaşan iki grup arasında yeniden kavga çıktı. Polis ekiplerinin müdahalesi ile son bulan kavgada İ.E.T’nin arkadaşı olan 3 kişi gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 DÜZCE SON DAKİKA HABER AJANSI...