Trafik kazaları can yakmaya devam ediyor. Bu defa Yeni Sanayi Çarşısı’nda trafik kazası yaşandı. Bisikletlinin karıştığı kazada deyim yerindeyse yürekler ağıza geldi. Edinilen bilgiye göre kaza dün saat 14: 30 sularında meydana geldi.

Kazada E-5 ‘te seyir halinde olan bisiklet sürücüsü orta refüjde yayaların kullanması için bırakılan boş kısımdan süratle yan yola indi. Bisiklet Barış Ç., tam bu esnada yolunda seyreden otomobilin altında kaldı. Otomobil sürücüsü bir anda karşısına çıkan bisiklet sürücüsüne çarpmaktan kaçamazken, kask gibi sürücüyü koruma amaçlı hiçbir güvenlik ekipmanı bulunmayan Barış Ç., çarpmanın şiddetiyle yola fırladı.



Genç sürücünün imdadına çevredeki sanayi esnafı koştu. Dükkanlarını bırakıp yaralının yanına koşan esnafın ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edilirken, çarpan otomobil sürücüsü de soluğu yaralının başında aldı. Kaza anında olay mahalinde bulunan bir vatandaşın cep telefonuna kaydettiği kaza anı yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve 26 yaşında olduğu öğrenilen yaralının sağlık durumunun iyi olduğu sadece vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler bulunduğu öğrenildi.

Haber: S. AYAN