Olay bugün saat 11:00 sıralarında Çay Mahallesi Saatçigil Caddesi üzerinde bulunan bir oto lastik tamirhanesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eşinden ayrı yaşadığı için işyerinde kalan Mustafa Bozkurt, işçisi tarafından ölü bulundu.

Oto lastik tamirhanesinin kapısını çalan işçi, kapıyı açan olmayınca camı kırarak içeriye girdi. Mustafa Bozkurt’un hareketsiz yattığını gören işçi durumu önce Bozkurt’un çocuklarına ve ardından da polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri Mustafa Bozkurt’un öldüğünü belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri Mustafa Bozkurt’un çocukları ve işçisinin ifadesine başvurdu.

Olay yeri inceleme ekipleri, oto lastik atölyesinde geniş çaplı inceleme yaparken, dün gece saatlerinde öldüğü tahmin edilen Bozkurt’un cenazesi olay yerine gelen savcının gerekli incelemelerinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Öte yandan Mustafa Bozkurt’un dün gece saatlerinde kızları ile whatsApp üzerinden görüntülü konuştuğu, onun ardından ise Bozkurt’an bir daha haber alınamadığı öğrenildi.

Polis ekiplerinin, Bozkurt’un şüpheli ölümü ile ilgili incelemeleri devam ediyor.

HABER: Savaş ARI