Olay Çerkez Taşköprü köyünde bir ekmek fırınında gerçekleşti. Fırında çalışan iki eleman dün öğle saatlerinde tartıştılar. Daha sonra Afgan uyruklu çalışan Akif K.’nın  fırından çıktığı ve gece 23.30 sularında mesai saati olmadığı halde geri geldiği, önceki elindeki sopayla geri geldiği ve Akın Kovan’a vurup yere düşürdüğü, ardından 15 kere bıçakladığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı.





Yaşanan olayla ilgili görüştüğümüz işyeri sahibi Afgan uyruklu Akif K.’nın iş yerinde daha 1 ayını doldurmadığını, yaklaşık 10-15 gün önce işe alındığını söyledi. Düne kadar Akif K. ile Akın Kovan arasında hiçbir probleme sahip olmadıklarını söyleyen işyeri sahibi yaşanan acı olayla şok yaşadığını ifade etti.



Olay yerinde can verdiği  112 sağlık ekipleri tarafından belirlenen 22 yaşındaki Akın Kovan’ ın olay yerinde vefat ettiğini tespit etti. Akın Kovan’ nın cenazesi Atatürk Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.



Olayla ilgili Jandarma ekipleri, katil zanlısını yakalama çalışmalarını başlattı. 

Afganlı katil zanlısı Akif K.’nın bulunması için jandarma ekipleri seferber olurken il dışına kaçmış olma ihtimaline karşı da gerekli tedbirlerin alındığı edinilen bilgiler arasında.



Haber: H. DURNA
Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ