Türkiye’de gün geçmiyor ki, kadına yönelik şiddet haberleri gündeme gelmesin. Türkiye’de kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi için önemli adımlar atılmaya devam ederken, Düzce’nin komşu ili Bolu’dan kan donduran olay yaşandı.

Olay bugün öğle saatlerinde Bolu’ya bağlı Karaçayır Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yolda yürüyen bir kadın ile erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte, erkek şahıs kadın arkadaşını önce yere düşürdü, ardından ise tekme ve yumruklarla defalarca vurmaya başladı.

Yaşanan bu olayda asıl korkunç olan ise, kadının yardım çığlıklarına rağmen çevredeki vatandaşların kavgayı filim seyreder gibi izlemesi oldu.

Daha sonra yerden kalkan ve öfkesine hakim olamayan genç kadın “İki yıldır beni kandırıp duruyorsun” diyerek, kendisini darp eden adamın lüks aracını tekmeledi.

Her iki tarafta polis tarafından gözaltına alınarak, Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.