Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Düzce’de kaçakçılara göz açtırmıyor. KOM Ekipleri tarafından Kaynaşlı ilçesi ve Düzce Merkezde düzenlenen 2 ayrı operasyonda çok sayıda gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen kaçak içki ve  ve 1676 adet cinsel içerikli ürünler ele geçirildi.

KOM ekipleri tarafından ilk operasyon, Kaynaşlı ilçesinde bulunan bir tekel büfeye düzenlendi. Tekel Büfede gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen içkilerin satıldığı ihbarını alan polis ekipleri, işyerini fiziki takibe aldı.

Operasyon için düğmeye basan KOM ekipleri, Tekel Büfe içerisine gizlenmiş 39 şişe kaçak içki ele geçirilirken, işyeri sahibine “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan işlem yapıldı.

1676 adet cinsel ürün ele geçirildi.

Düzce Merkezde ise, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan aramalarda 1676 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan araç sürücüsü hakkında yine 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan işlem yapıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekiplerinin Düzce’de kaçakçılığın önüne geçmek için çalışmalarını arttırarak sürdüreceği bildirildi.  

HABER: Savaş ARI