D-100 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü. Zincirleme kaza, Hal Kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Ankara-İstanbul yönünde seyreden 81 AAC 101 plakalı gri renkli minibüs Hal Kavşağı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı.

Refüjdeki direği yıkarak karşı şeride geçen minibüs, bu esnada şehir merkezine seyir halinde olan 81 ABG 636 plakalı otomobile yandan çarptı.

54 AEZ 253 plakalı minibüsün de karıştığı kazada, sürücüler Gökhan Akyol ve Recep Bedirhan ile araçlarda yolcu olarak bulunan Zekiye Demircan, Cevdet Kalaycı, Emine Kalaycı, Yasemin Kalaycı, Meryem Yıldız ve Kübra Yıldız (16) ile ismi henüz öğrenilemeyen 2 kişi daha yaralandı.

Kaza nedeniyle büyük şok yaşayan yaralı ve yaralı yakınları gözyaşları içinde sağlık ekiplerinin bölgeye gelmesini bekledi. İhbar üzerine kısa sürede kaza mahalline ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahale sonrası yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı.

Trafik ekipleri tarafından kazaya karışan araçlar yoldan kaldırılana kadar ulaşım kontrollü sağlandı. Araçların çekicilere yüklenmesi sonrası trafik normal seyrine döndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.