D100 karayolu hal kavşağında bir minibüsün kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü bir kişi yaralandı..

Olay saat 17.00 sıralarında Düzce’den İstanbul istikametine seyretmekte olan Fatih Dursun idaresindeki 81 DE 977 plakalı panelvan minibüsün,  Hal kavşağı’ndan karşıya  geçmeye çalışan 81 AD 154 plakalı  özel idare kamyonuna sol arka kısmından çarpması sonucu meydana  geldi.  Kazada minibüs sürücüsü Fatih Dursun ve  araçta yolcu olarak bulunan Veysel Bolun yaralandı.

Veysel Bolun olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet hastanesi Acil servisi’ne kaldırılırken, Araç içinde sıkışan sürücü Fatih Dursun Düzce Belediyesi kaza  kırım ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Dursun, kaldırıldığıAtatürk Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti.

112 Acil servis ekiplerinin çalışması çok zaman olduğu gibi yine olay yerine doluşan meraklı vatandaşların kısıtlaması altında yapılırken, polis memurları vatandaşları olay mahallinden uzaklaştırabilmek için sık sık uyarılar yapmak zorunda kaldılar.

 Kaza nedeniyle yarım saati aşkın süre  kapalı kalan D100 karayolu kazaya karışan araçların kaldırılmasının  ardından yeniden trafiğe açıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.