Olay dün akşam saat 19:30 sıralarında İstanbul Caddesi Eğilmez İş Merkezinin alt katında bulunan bir döviz bürosunda meydana geldi. İddiaya göre, Serhat Tamer D. İsimli bir kişi dün öğle saatlerinde döviz bürosuna giderek, dolar bozdurdu. Akşam saat 19:30 sıralarında doları düşük kurdan bozduğu iddiası ile alkol alıp yanında bulunan bir arkadaşı ile yeniden döviz bürosuna gelen Serhat Tamer D., elindeki sopa ile döviz bürosunun camına vurdu.

Yaşanan olayda, döviz bürosunun camına bir şey olmazken, Serhat Tamer D’nin elindeki sopa kırıldı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Serhat Tamer D. ve yanındaki bir kişi, polis ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanarak, ifadeleri için Şehit Osman Çatana Polis Merkezine götürüldü.

Serhat Tamer D ifadesinde yanındaki kişinin olay ile ilgisinin olmadığını, eylemi ise döviz bürosunda kendisine ait doları düşük kurdan bozdurulduğu iddiası ile gerçekleştirdiğini söyledi. Serhat Tamer D. hakkında ‘Mala Zarar Verme’ suçundan işlem yapılırken, olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Öte yandan, Serhat Tamer D’nin döviz bürosuna yönelik saldırı anı ise, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

HABER: Savaş ARI