Düzce merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgilere göre; Mehmet Ç. idaresindeki otomobil ile Mehmet C.'nin kullandığı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlar yol kenarındaki bir evin bahçe duvarını yıktı. Kazada sürücülerden Mehmet Ç. ile yolcu Beyza Y. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Aciline kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
“Her gün burada kaza oluyor”
Öte yandan dört yol ağzında sık sık kaza yaşanmasından yakınan vatandaşlar, Düzce Belediyesi’ni göreve davet etti. Tepkili mahalle sakinleri, Öncü Haber mikrofonuna şöyle konuştu:
“Bu kavşakta her gün kaza oluyor. Bu dört yolun hepsine kasis istiyoruz. Dilekçe de verdik belediye başkanlığına,  muhtarımız da dilekçe verdi ama hiçbir sonuç yok. Her gün burada kaza oluyor. Bu dört yola çift kasis konulması gerekiyor. Biz buradan yaya geçmeye korkuyoruz. Mahalleli korkuyor buradan geçerken, her gün kaza oluyor.”