Bolu ve Düzce dün akşam saatlerinde ilginç bir intihar haberi ile sarsıldı! İddiaya göre, Bolu sanayisinin bilinen kaporta ustalarından Hüseyin Malakçıoğlu’nun oğlu Enes Malakçıoğlu, yaşadığı İstanbul’da ailesi ve yakınlarına akıllı telefonların mesajlaşma uygulaması olan whatsapp üzerinden nerede olduğunu bildiren bir konum attı. Ailesi ve yakınlarının merak ederek aradığı Enes Malakçıoğlu, gelen telefonlara cevap vermedi. Bunun üzerine şüphelenen aile, Malakçıoğlu’nun konum attığı eve gitti. Eve girdiklerinde şoke eden manzara ile karşılaşan aile, genç adamın ipte asılı cansız bedeni ile karşılaştı.

Durumun hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirilmesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri genç asamın hayatını kaybettiğini belirledi. Malakçıoğlu’nun cansız bedeni savcının olay yeri incelemesinin ardından  adli tıp kurumuna götürüldü.

Öte yandan henüz 26 yaşında, evli ve 1 çocuk babası olan Enes Malakçıoğlu’nun İstanbul Sarıyer’de pastane işlettiği ve memleketinin Düzce olduğu öğrenildi.  

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: Ö.YILMAZ