Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte açılan düğün sezonu, asayiş olaylarının artmasına neden oldu. Gerek düğün konvoyları trafik güvenliğini tehlikeye düşürürken, gerekse düğünlerde çıkan tartışmalarda artış yaşanıyor. Dün gece saatlerinde merkeze bağlı Kurtsuyu Köyünde düzenlenen bir düğün töreninde maganda kurşunuyla 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi de ağır yaralanmıştı.

En son  gece saatlerinde, bir düğün salonunda yaşanan tartışmada ise 2 kişi hastanelik oldu. İddiaya göre, D-100 Karayolu Türkseven Kavşağı üzerinde bulunan bir düğün salonunda, düğün sahipleri ile alkollü 2 şahıs arasında tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada, taraflar bir birlerine masa ve sandalyelerle saldırırken, kavgada Recep P. ve Samet K. isimli iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalelerinin ardından, 112 Acil Servis Ambulansları ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olaya karışan düğün sahiplerini ifadelerine başvurmak üzere, Çatana Polis Merkezine götürdü.

HABER: Savaş ARI