Sabah saatlerinde Kabalak Rampalarında bir araç 50 metrelik şarampole uçtu, 1 kişi yaralandı.Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmekte olan Şaban D. idaresindeki jeep Kabalak Rampalarına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu 50 metrelik şarampole uçtu. Kaza sonrası araç içerinde bulunan sürücü Şaban D. ve Merve D. araç içerisinde kendi imkânları ile çıkarken Fatma D. Araçtan fırladığı dikenlikler içerinde mahsur kaldı.


Kaza yerine Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekipleri ve çok sayıda 112 acil servis ekipleri jandarma ve bölge trafik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler dikenlikler içerinde kurtarılmayı bekleyen Fatma D. için seferber oldu.



Düzce Belediyesi Kaza Kırım Ekipleri Motorlu testere ile yaralının bulunduğu kısımdaki dikenleri ve ağaçları keserek temizleme çalışması yaptı.Yaralının zarar görmemesi için üzerine battaniye örttü. Dikenlerin ve ağaçların kesilmesinin ardından 112 acil servis ekipleri yaralı kadını sedyeye koyarak jandarma itfaiye ve bölge trafik ekipleri yardımı ile ambulansa taşıdı.


Yaralılar Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilirken, araç sürücü Şaban D.’nin araç içerinden etrafa dağılan eşyaları toplaması dikkat çekti.Ailenin Zonguldak’tan İstanbul’a gittiği ve aracını tamirden yeni çıkarttığı frenlerinin kitlendiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber;İ.KELEŞ