Geçtiğimiz Ağustos ayında “Dünya Düzce Günleri” festivalinde her akşam bir olay çıkararak insanların eğlencelerini zehir eden kendini bilmez densizler, bugün başlayan Düzce Gençlik Festivali’nde de sahaya çıktı.

GECE KARTALLARI GÖZ AÇTIRMADI

Edindikleri tecrübelerle kimlerin ne tür olay çıkarabileceğini çok rahat analiz edebilen Gece Kartalları, bu Vandallara fırsat vermedi. Gençlerin, Ailelerin, Düzce halkının doyasıya eğlendiği konserde tatsızlık çıkararak huzuru kaçırmaya yeltenen Selahattin E., Yılmaz B., ve Sedat E. ismindeki 3 zanlı, Gece Kartallarının tedbiri ve titiz çalışması sonucunda taşkınlık çıkarmaya çalıştıkları esnada enselenerek yaka paça gözaltına alındı.

“NEDEN BAKIYORSUN?” DİYEREK SATAŞTILAR

Edinilen bilgiye göre konser alanında eğlenen gençlere bir anda “neden bakıyorsun?” diyerek iki kişiyi yaralamaya kalktılar. Çıkan arbedede hiçbir suçu olmadığı halde iki genç vatandaş yaralanarak, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Taşkınlık çıkaran Selahattin E., Yılmaz B., ve Sedat E. isimli 3 zanlı ise Polis Ekipleri tarafından gözaltına alınarak Şehit Osman Çatana Polis Merkezi’ne götürüldü.

“ÇOCUKLARI KORKUTTULAR”

Öte yandan ailesi ve çocuklarıyla birlikte eğlenmek amacıyla konsere gelen vatandaşlar, çocuklarının korkmasına sebep olan bu hadiseye tepki gösterdi.

“Çocuğum hüngür hüngür ağlıyor korkudan, böyle rezillik olmaz!”

“devletimiz belediyemiz eğlenelim stresimizi atalım diye böyle güzel organizasyonlar yapıyorlar, burada yüzlerce polis ve bekçi güvenliği sağlamaya uğraşıyorlar bu kendini bilmezler burada bizim çocuklarımızı korkuttular.

“Alıyorlar, yarım saat sonra tekrar salıyorlar”

Alıyorlar, yarım saat sonra tekrar salıyorlar. Yarın yine gelip yine aynısını yapıyorlar. Her festivalde aynı şey oluyor. Çocuğum hüngür hüngür ağlıyor korkudan, böyle rezillik olmaz!” diyerek tepki gösterdi…