Olay, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin Acil Girişi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.M.Ç. ve F.Ç. hastalanan yakınlarını hastane aciline getirir. Hasta yakınları “hemen çocuğumuza bakın” diye feryat edince bir nedenden dolayı güvenlik görevlisi arasında tartışma çıkar. Tartışma kavgaya dönüşünce taraflar arasında yumruklar konuşur. Yaşanan arbedede hastanenin acil girişinin camları ise zarar görür.

Olay yerine gelen polis memurlarına kendini anlatmaya çalışan hastanın babası K.M.Ç. ve amcası F.Ç.’nin ifadeleri haber merkezimiz kameramanı tarafından görüntülenir.

“Hastaya böyle muamele olmaz”

K.M.Ç.: “Eşim şahit. Ben şeker ve tansiyon hastasıyım. Ben o psikolojiyi yaşadım. Bir daha yaşadım ve kötü oldum. O adam kalkıyor ve bize yumruk atıyor. Siz gereğini yapmazsanız ben burada onu çok kötü yapacağım. Ben 33 yıldır İstanbul’dayım böyle bir şey görmedim. Hastaya böyle muamele olmaz.”

“Kabadayılığına vurdu bize içerde”

F.Ç.: “Ağabeyimle değil biz onunla tartışıyorduk. Karımın, çocuğumun yanında bana vurdu güvenlik. Kabadayılığına vurdu bize içerde.”

Yaşanan kavganın ardından olayın tarafları vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanırken yumruk atmadığı belirtilen güvenlik görevlisinin ise parmağı kırıldı. Ayrıca olayın adli mercilere intikal ettiği, tarafların birbirlerinden şikayetçi oldukları ve savcılık kararı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber merkezimize intikal eden bilgiler doğrultusunda teyit edilerek yapılan görüntülü ispatlı habere ise İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan bir basın açıklaması ile “gerçeği yansıtmadığı” şeklinde yalanlama geldi.

Haber: Ö.YILMAZ