Olay önceki gece saatlerinde Karaca Mahallesi Son Sokak üzerinde bulunan 3 numaralı evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre madde bağımlısı 23 yaşındaki genç, annesi Sisember Aydın’dan para istedi. Annesinden ‘Para yok’ yanıtını alan genç, dışarıya çıkarak eline aldığı balta ile annesi Sisember Aydın’a saldırmak istedi. Çıkan arbedede kardeşinin elinden baltayı almak isteyen 33 yaşındaki engelli Zuhal Çiçek, madde bağımlısı kardeşi tarafından darp edildi.

Komşularının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırgan genç polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Aile dramı ortaya çıktı…

Yaşanan olayın ardından,  tek göz odada yaşam mücadelesi veren 3 kişilik bir ailenin dramı ortaya çıktı. Kocasından kalan 800 TL ile geçinmek zorunda kalan Sisember Aydın’ın engelli kızı ve madde bağımlısı oğlu ile yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Yetkililerden tek isteğinin oğlunun hastaneye yatırılarak tedavi görmesi olduğunu söyleyen anne Aydın, “Ben devletime her zaman dua ediyorum. Tek isteğim, oğlumun bir an önce hastaneye yatırılarak tedavi görmesi. Bir eksiğimde soba ve yakacak. Başka hiçbir şey istemiyorum. Oğlum benden para istedi, bende olmadığını söyleyince bana balta ile saldırdı.

Ölen eşimden kalan 800 TL para ile geçinmeye çalışıyorum. Bakkalla borcum var, evim kira. Nasıl para verebilirim. Sağ olsunlar Sosyal Yardımlaşma Vakfından bugün ziyaret ederek, bize gıda kolisi verdiler. Allah onlardan ve devletimizden razı olsun” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI