10 Şubat 2019 tarihinde D-100 Karayolu Bolu Dağı Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi mevkiinde yol kenarında hurda toplayanlar tarafından bulunan valizin içerisinden çıkan cesetle ilgili kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor.Bulunmasından 3 ay önce bıçaklanarak öldürüldükten sonra kırmızı bir valizin içine koyularak yol kenarına atıldığı üzerinde durulan cesedin bir kadına ait olduğu tespit edildi.

Çürümüş halde olduğu için ilk etapta kadın ya da erkek olduğu dahi anlaşılamayan ceset üzerinde yapılan otopsi sonucunda maktulün 30-50 yaşlarında bir kadın olduğu belirlendi. Uzun kahverengi saçları olan cinayet kurbanının, 160-165 cm boylarında ve tahmini 70 kg ağırlığında olduğu kayıtlara geçti.

Üzerinde mor renkli bir ferace ve başında renkli bir başörtüsü olan maktülün, ayrıca öldürüldüğü gün üzerinde siyah pantolan ve mavi bir bluz olduğu, kırmızı renkte bir kolye ile pembe bir toka taktığı ve siyah deri sırt çantası taşıdığı belirlendi.Cinayete kurban giden kadının kimliğinin belirlenmesi ve zanlı ya da zanlıların yakalanması için kolluk kuvvetleri tarafından titizlikle devam eden çalışmalarda gelen ihbarlar büyük önem taşıyor.

O gün üzerindeki kıyafetler göz önüne alındığında kendisinden 1 yılı aşkın süredir haber alınamayan kayıp bir kadınla ilgili bilgisi ya da şüphelendiği bir durum olanların jandarmayla irtibata geçmesi olayın aydınlatılmasında kilit rol oyanayabileceği için her ihbar büyük dikkatle değelendiriliyor.