Olay Düzce Merkez’e bağlı bir köyde meydana geldi. 4 Temmuz günü motosikletini ikamet ettiği evinin önüne emniyetsiz bir şekilde park eden S.M. isimli vatandaş, üzerinden 8 gün geçtikten sonra 12 Temmuz günü motosikletini kontrol etmeye geldi.

EVİNİN ÖNÜNE PARK ETTİ BİR HAFTA KONTROL ETMEDİ

Motosikletini park ettiği yerde bulamayan S.M. durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Plakası ve ruhsatı olmadığı tespit edilen Mavi renkli motosikletin çalındığı ihbarını değerlendiren Jandarma Ekipleri, 13 Temmuz günü gece saatlerinde Aydınpınar Caddesi üzerinde devriye attığı esnada benzer özelliklere sahip bir motosiklete denk geldi.

JANDARMA EKİPLERİ AYNI GÜN İÇERİSİNDE BULDU

Jandarma Asayiş Ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda cadde üzerinde park halinde duran plakası ve ruhsatı olmayan motosikletin R.K. isimli şahıs tarafından oraya bırakıldığı tespit edildi.

Olaya ilişkin geniş çaplı araştırma yürüten Jandarma Ekipleri R. K. isimli şahsa ulaştı. R.K. ile yapılan sözlü görüşmede motosikleti çaldığını kabul etmesi üzerine şahıs gözaltına alındı.

NE RUHSATI VAR NE PLAKASI

Üzerinde plakası olmayan ve ruhsatı da olmadığı tespit edilen motosiklet, çekici yardımıyla bağlanarak yediemin otoparkına götürüldü.

Gözaltına alınan R.K. ise Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadesi alınmak üzere Adliyeye sevk edildi.