Düzce Merkeze Bağlı Bahçeköy’de hırsızlık hat safhaya ulaştı. İki ay ara ile iki traktör römorkunun çalındığı köyde, aynı zamanda da büyükbaş hayvan hırsızlığının da önüne geçilemiyor.

Bahçeköy sakinlerinden Doğukan Uğur Öncü Haber muhabirine  verdiği bilgilerde, köylerinde bir çok hırsızlık vakası olduğunu fakat bir türlü çözüm bulunamadığını belirtti.





“Hırsızlığın önüne bir türlü geçemiyoruz”
Hırsızlığın önüne bir türlü geçemediklerini belirten Doğukan Uğur şunları söyledi: “Köyümüzde 1,5-2 ay arayla traktör römorku hırsızlığı yapılıyor. Bunun önüne bir türlü geçemedik. Yetkililere söyledim araştırıyoruz diyorlar. İki tane traktör römorku çalındı. Evlerin bahçelerinde veya yol üzerinde bulunan traktör römorklarını kendi traktörüne takıp alıp gidiyorlar. En son benim traktörüme takılı olan römorku boş bir alana getirip oradan kendi traktörüne takarak çalıyorlar. Bu benim traktörümle birlikte üçüncü traktör römorku oldu. Bizim bu köyde hayvan hırsızlığı da çok oluyor.”
 
 “Çok sayıda hayvan hırsızlığı da oluyor”
Köylerinde çok sayıda hayvan hırsızlığı da olduğunu söyleyen Doğukan Uğur şöyle konuştu: “Çalınan hayvanların sayısını söylemek mümkün bile değil. Hırsızlık olaylarını her defasında yetkililere iletmemize rağmen, hırsızlığı yapan kişiler bir türlü yakalanamıyor.”