Kural ihlalleri ve dikkatsizlik kazaları da beraberinde getirdi. Şehir merkezinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında biri çocuk 4 kişi yaralandı. İlk kaza haberi Azmimilli Mahallesi Gazhane Caddesi üzerinden geldi.

İki araca birden çarptı…
Beyköy’den Düzce istikametine gitmekte olan Selman M. idaresindeki otomobil, yeni otogar mevkiinde önünde seyir eden minibüsü sollamaya çalışırken, yan yoldan çıkan Olcay Ş. idaresindeki ticari taksiye ve sollamak istediği minibüse çarptı. Üç aracın karıştığı trafik kazasında ticari takside yolcu olarak bulunan Melek E. yaralandı. Yaralı yolcu olay yerine çağırılan 112 acil servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.



Önündeki araca çarptı…
İkinci kaza haberi ise Cedidiye Mahallesi Eski Bolu Caddesi üzerinden geldi. Cadde üzerinden şehir merkezi istikametine gitmekte olan Tacettin D. idaresindeki otomobil, aynı istikamete gitmekte olan Şeref B. idaresindeki otomobile arkadan çarptı. Yaşanan kazada sürücü Tacettin D. ile araçta bulunan eşi ve kızı yaralandı. Biri çocuk 3 kişinin yaralandığı ikinci trafik kazasında yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Her iki kazada yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.