Bu yıl Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerince üçüncü kez düzenlenen “Düzce Otları Tyche Bereket Festivali” kapsamında yapılan kortej yürüyüşü talihsiz bir olaya sahne oldu. Etkinlik için Anıtpark meydanına ailesiyle birlikte gelen 4 buçuk yaşındaki Yüsra A. isimli küçük kız bir anda yola atladı. Hasan A. idaresindeki otomobilin çarpması ile Yüsra A. yaralandı. Talihsiz kıza ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay yerine intikal eden 122 ekipleri Yüsra A.’ya yaptıkları tıbbi müdahalenin ardından küçük kızı devlet hastanesine kaldırdı.



Hafif yaralı olan küçük kızın hayati tehlikesi yok.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

İkinci bir kaza haberi de Hamidiye Mahallesi’nden geldi. Yaya üst geçidini kullanmak yerine bariyerlerden atlamayı tercih eden şahıs bu ihmalini az daha canından olacaktı. D-100 karayolunda karşıya geçmek isteyen Suriye uyruklu bir vatandaş İstanbul istikametinde seyreden bir otomobilin çarpması sonucunda yaralandı.



Olay yerine gelen 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan şahsın bilincinin açık olduğu ve herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.