Bolu'da evinin önünde 17 yerinden bıçaklanarak öldürülen iş adamı Naci Keskin cinayetinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Emniyet ekipleri Keskin'in tehdit aldığı ihtimali üzerinde duruyor. Keskin'in yaklaşık bir haftadır evden çıkmadığı daha önce çalıştığı firmadan 2 milyon lira alacağı olduğu iddia edildi.

Polisin elde ettiği kanıtlarda, bir haftadır adeta eve kapanan iş adamı Naci Keskin'in cinayete kurban gittiği gün evden çıktığı belirlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde evine dönen Keskin, pusuya yatan kişi veya kişiler tarafından bahçede bıçaklı saldırıya uğradı. Keskin, katil veya katillerin bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken zanlı ya da zanlıların öldürdükleri işadamına ait ciple olay yerinden uzaklaştığı ihtimali üzerinde duruyor.

Öte yandan bulgularda, Naci Keskin'in cebindeki paraların etrafa saçılmış halde bulunması, cinayetin bir hırsızlık nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği ihtimalini ortadan kaldırıyor. Ayrıca cesedin yanında bir çilek poşeti olduğu da belirtiliyor