Düzce merkeze bağlı İstilli Köyü’nde oğlu ile birlikte yaşayan alzheimer hastası 88 yaşındaki Emine Dinçer’den evinden çıktığı geçtiğimiz cumartesi gününden bu yana haber alınamıyordu.

Ailesinin Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine başlatılan çalışmalar kapsamında jandarma, AFAD, Afet Gönüllüleri Derneği ve Düzce Arama Kurtarma Derneği ekipleri kaybolduğu yer ve çevresinde günlerdir yaşlı kadını arıyordu.

Karada ve Melen Suyu’nun içinde devam eden aramaların 5. gününde acı haber geldi. Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün saat 12:30 sıralarında suyun içerisinde bir cesede rastladı. Yapılan incelemede cansız bedenin 88 yaşındaki Emine Dinçer’e ait olduğu belirlendi. Evinden 2 kilometre uzaklıkta suyun içerisinde ölü bulunan yaşlı kadının umutla bekleyen ailesi acı haberle yıkıldı.

Olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası Emine Dinçer’in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için yapılacak otopsi için morga kaldırıldı.