Düzce’de uyuşturucu ticareti yapanlara nefes aldırılmıyor. Son olarak Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında bir süredir teknik ve fiziki takibe alınan 34 yaşındaki sokak satıcısı E.Ö.’nün uyuşturucu madde ticareti yaptığının tespit edilmesi üzerine operasyon düğmesine basıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelinin yakalanması için 7 Temmuz sabahı harekete geçti. Sabah saat 11.00 sıralarında yapılan operasyonla merkeze bağlı Fevziçakmak Mahallesi Bolu Caddesi üzerinde yakalanan E.Ö.’nün Bahçeşehir Bölgesi Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan ev ve eklentilerinde aynı gün arama yapıldı. Adli makamlardan alınan izinle yapılan aramalarda, 0,5 gram metamfetamin, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve 31 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.    

Aynı soruşturma kapsamında E.Ö.’den uyuşturucu aldığı belirlenen ve üzerlerinden 2 gram metamfetamin ve 2 gram bonzai çıkan iki şahıs hakkında da ‘Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak’ suçundan adli işlem yapıldı.