Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen N.İ isimli şahsı teknik ve fiziki takibe aldı. N.İ’nin otomobil ile Merkeze bağlı Kemerkasım Köyünden Düzce istikametine seyredeceği istihbaratını alan jandarma ekipleri, hassas burunlu narkotik köpeği ile yolda önlem aldı.

Dün gece saat 22:00 sıralarında N.İ’nin aracı Kemerkasım Köyü yakınlarında jandarma ekipleri tarafından durduruldu. N.İ ve araçta bulunan P.C’nin üzerinde ve otomobilin içerisinde yapılan aramalarda, 3 gram Metamfetamin, 3 gram kubar esrar, 40 adet 7.65 mm Çapında MKE marka tabanca fişeği, 1 adet 38 cal. Spesiel marka tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi, 2 adet Metamfetamin kullanma aparatı ele geçirildi.

Bunun üzerine N.İ’nin evine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri yaptıkları aramalarda 3 eroin maddesi bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan N.İ ve P.C sağlık kontrolünden geçirilmek üzere önce Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisine, ardından ise işlemleri için Düzce İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. 2 zanlının işlemlerinin ardından bugün adli makamlara teslim edileceği öğrenildi.

HABER: Savaş ARI