Düzce’de kasiyer olarak çalışan genç kadın, tanımadığı bir şahsın saldırısı sonucu yaralandı.

Akıllara durgunluk veren olay dün Düzce merkeze bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde faaliyet gösteren Ekol Gross Market’te yaşandı.

Güvenlik kameralarının kayıtta olduğu sabah saatlerinde müşteri kılığında markete gelen henüz kimliği belirlenemeyen şahsın bir süre kasa çevresinde gezindiği görülüyor. Olacaklardan habersiz şekilde müşteri ile ilgilenen genç kasiyer, elinde hiçbir ürün olmadan kasa etrafından dolanan adamın hareketlerinden şüphelenmeden işine devam ediyor.

Birkaç kez market kapısına yönelip tekrar kasa kısmına geri dönen şahıs, bu sırada sık sık   kasiyeri süzüyor. Müşterinin işlemine devam ettiği sırada aniden market kapısından geri dönen gözü dönmüş adamın yüzüne attığı yumruklarla neye uğradığını şaşıran kasiyer saniyeler içinde yaşanan saldırının mağduru oluyor. Müşteri ve diğer çalışanların çığlıkları arasında marketten koşarak kaçan saldırgan, hızla uzaklaşmaya çalışırken, erkek personel arkasından koşuyor. Bu sırada aldığı şiddetli darbeler sonucu yaralanan ve dizleri üzerine çökerek ağlamaya başlayan kadın kasiyerin yardımına koşan mesai arkadaşları, durumdan polis ve sağlık ekiplerini haberdar ediyor.

Bu akıl almaz olay an be an güvenlik kameralarına yansırken, polis şimdi kamera eşgalinden yola çıkarak her yerde kaçan şüpheliyi arıyor.