Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetle Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı’nın aldığı tüm önlemlere rağmen, Türkiye’de kadına yönelik şiddetin önüne bir türlü geçilemiyor. Düzce’de son yaşanan kadına şiddet olayı bu toplumsal yaranın kanamaya devam ettiğini gözler önüne serdi.

Şiddet anı kamerada

Sokak ortasında gözünü kırpmadan karısına saldıran koca, iki çocuğunun gözleri önünde eşini darp etti. Tüyleri diken diken eden kadına şiddet olayı, an be an cep telefonu ile kaydedildi.

“Artık kadın cinayetleri bitsin”

Çektikleri görüntüleri 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına gönderen vatandaşlar, videonun altına “Bu olay, bugün Düzce Bahçeşehir 9. Bölge 72. Ada’da gerçekleşti. Bir kadın 2 çocuğu ile yolda yürürken alkollü adam (eşi) arabayla gelip “Seni öldürürüm, arabaya bin” diyerek kadını yumruklayıp, araca bindirip hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Kadın polisi aramaya çalışırken adam, engel olup, çocukları arabaya bindirdi. Umarım başına bir şey gelmez artık kadın cinayetleri bitsin.” mesajını ekledi.

Polis her yerde şiddet uygulayan adamı arıyor

Gönderilen videoda ise Bahçeşehir 9. Bölge’de çocukları ile yürüyen bir kadına arkasından yaklaşan kocasının yumruk ile saldırdığı ve çocukları ile birlikte zorla araca bindirdiği görülüyor.

İki çocuğu ve kadını zorla aracına bindiren koca olay yerinden hızla uzaklaşırken, kan donduran olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, polis ekiplerinden yardım istiyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri, eşine ve çocuklarına daha fazla zarar vermeden öfkeli adama ulaşmaya çalışıyor.

HABER: Savaş ARI