Olay, Kalıcı Konutlar Bölgesinde ki Sallar Mahallesi’nde saat 15:30 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Aleyna Y. isimli genç kadın ormanlık alanda bulunan kayalıkların üzerinden kendini aşağıya bıraktı. Çevredekilerin durumu fark etmesi üzerine Polis, 112 Acil Servis ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri acı içerisinde yerde kalan bir çocuk annesi Aleyna Y.’ye müdahalede bulundu. Genç kadın sedye ile itfaiye ekiplerinin de yardımıyla kayalıkların bulunduğu bölgeden aşağıya indirilerek ambulansa taşındı. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından yaralı kadın ambulansla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Uyarıları dikkate almadı...
Aleyna Y.’nin intihar girişimine şahit olan görgü tanıkları genç kadının ağladığını ifade ederek uyarılarına dikkate almadığını söyledi.

50 metre yüksekten atladı...
Başka bir görgü tanığı ise intihar girişiminde bulunan genç kadının kayalıklara nasıl çıkabileceğini kendisine sorduğunu ve uzun süre kayalıklarda oturduktan sonra yaklaşık 50 metreden kendini aşağıya bıraktığını söyledi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan kadının tedavisi sürüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.