Kaza bugün saat 11:00 sıralarında D-100 Karayolu Türkseven kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Memursen Konutları istikametinden, şehir merkezine seyreden Burhan Key (70) idaresindeki 06 BK 5265 plakalı otomobil, sürücüsünün ışık ihlali yapması sonucunda İstanbul İstikametinden Çoban istikametine seyreden Hasan Çetinkaya idaresindeki 81 DS 222 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Kazada araç sürücüsü Burhan Key ve araçta yolcu olarak bulunan 73 yaşındaki Cemalettin Gür yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesinin ardından, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından, ambulanslara alınarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi devam eden Cemalettin Gür’ün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABER: Savaş ARI